KEVADINE KARULAUGUSUPP

IMGP8761VEEB

Kevade kuulutaja – karulauk, on ootamatult metsaaluse roheliseks värvinud. Toome rohelise kööki ja valmistame mõne minutiga supi, mis on parajalt krehvtine ning kus karulauk on mõnusalt krõmps.

KEVADINE KARULAUGUSUPP

Koostis:
6 väiksemat keedetud kartulit
1,5l keevat vett
100g sulatatud juustu
1 väga suur punt karulauku
soola
pipart

Kuidas teha:
1) Tambi kartul potis puruks ja lisa keev vesi.
2) Lisa sulatatud juust ja sega kuni juust on lahustunud.
3) Haki karulauk ning lisa supile.
4) Maitsesta soola ja pipraga.
5) Naudi õues päikesepaistel koos viilu leivaga:)

IMGP8802VEEB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s