MUSTIKASED KUKESEENED

IMGP7240VEEB

Kuigi hooaeg on juba läbi, siis veel võib leida metsast nii kukeseeni kui mustikaid. Võrratud toorained, mis üheskoos loovad põneva koosluse. Mustika kaunis värvus toonib seened ebatavaliseks, lisaks täiustab rooga kerge hapuka ja õrna mustikase maitsega. Tulemus sobib suurepäraselt kergeks vahepalaks kodusele rukkileivaviilule või toekamaks eineks värskete keedukartulite ning toorsalatiga.

Mustikased kukeseened

Koostis:
500ml kukeseeni
2 peotäit mustikaid
1 spl võid
1 punt peterselli
2 küüslauguküünt või 3-4 küüslaugulehte
1 punt tilli
2 sibulat
soola, pipart

1) Haki sibul ja küüslauk. Sulata pannil või ja hauta sibulat ning küüslauku madalal kuumusel ca 5 minutit. Vajadusel lisa natuke vett.
2) Soovi korral tükelda seened, kuid võib ka tervena pannile lisada. Hauta kuni seentest eralduv vesi hakkab aurustuma.
3) Lisa pannile mustikad, sega ja hauta edasi.
4) Haki maitseroheline, lisa pannile.
5) Maitsesta soola ja pipraga.
6) Serveeri ja naudi!

IMGP7296VEEB IMGP7281VEEB IMGP7349VEEB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s