RUKKI MANNAS PANEERITUD SUVIKÕRVITS

IMGP8672VEEB
Rukki manna annab suvikõrvitsatele mõnusa maitsenüansi. Koos kerge ja kreemise salatiga valmib suurepärane eine vaid loetud minutitega.

Rukki mannas paneeritud suvikõrvits kreemise salatiga

Koostis:
1 keskmine suvikõrvits
4-5 spl rukki mannat
1 spl võid
soola
pipart
vett

Lehtsalatit
Mõned rukkola lehed
1 jupp porrut
tilli
1 purk musti oliive
1 hästi küpse avokaado (lusikaga kraabitav)

1) Viiluta suvikõrvits, puista rukki manna taldrikule.
2) Kuumuta pann, lisa natuke vett ja tükike võid.
3) Kasta suvikõrvitsa viilud mõlema poolega rukki mannasse ja aseta pannile.
4) Küpsetamise aeg sõltub eelistustest. Meile meeldib pigem kergelt krõmpsuv, seega küpsetame mõlemalt poolt 3-5 minutit.
5) Lisa soola ja pipart.
6) Salati tarbeks haki roheline ja poolita oliivid.
7) Lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ja kraabi lusikaga pehme sisu salatisse.
8) Sega, serveeri ja naudi. Lihtne ja väga maitsev!

IMGP8679VEEB IMGP8674VEEB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s