MAITSEV JA TERVISLIK TOORPUDER

IMGP8739tVEEB

Traditsioonilise keedetud hommikupudru võib kergesti asendada veel tervislikuma ja lihtsamaga – toorpudruga! See ei vaja keetmist ja valmib hetkega ning oma tekstuurilt ja maitseltki sarnaneb puder nö originaalile.

Toorpuder meeldib meile sest:

1) Toit jääb „elama“ ehk säilivad vitamiinid, mineraalid jm head ained, mis meile pai teevad.
2) Maitseb eriti hästi erinevate värskete marjade ja puuviljadega.
3) Puudub oht, et piim kõrbeb põhja või paneb potist plehku.
4) Hea lahendus inimestele, kellele piim ei sobi või ei maitse.
5) Keel jääb kõrvetamata ja pisikesed näljased saavad kohe sööma hakata.
6) Sobib hommikusöögiks, ooteks, kergeks eineks või isegi magustoiduks.

Maitsev ja tervislik toorpuder

Koostis:
160ml odrahelbeid (või muid teraviljahelbeid nt kaerahelbed, kaerakliid, rukkihelbed)
80ml vett
1 suurem banaan
Mustikaid, punaseid sõstraid või muid meelepäraseid marju või puuvilju.

1) Blenderda banaan püreeks.
2) Lisa vesi ja helbed ning püreesta uuesti. Soovi korral võib helbed ka eelmisel õhtul likku panna. Kuid meile meeldib just värskelt tehtud, sest siis jääb tekstuur kergelt teraline.
3) Marjad ja hakitud puuviljad võib lisada pudrule ning segada või panna lihtsalt pudru peale või teha mõlemat.
4) Valmis ta ongi. Head nautimist!

IMGP7287tVEEB IMGP8735tVEEB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s