KARAMELLINE RABARBERIKOOK

IMGP4158veeb

Üks tõeliselt hõrk, mõnusalt karamelline ja mis kõige tähtsam – imelihtsalt valmiv kook.

Karanelline rabarberikook

Põhi:
1 pakk juubeli tordipulbrit
250g võid

Täidis:
4 muna
1 pakk kodujuustu
400g hapukoort
8 spl suhkrut
3 spl nisujahu
4 suurt rabarberit

Kate:
6 muna
6 spl suhkrut
6 spl jahu

1) Soojenda ahi 180C-ni
2) Jaota tordipulber ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud pannile.
3) Viiluta või tordipulbrile ja küpseta põhja 10 minutit.
4) Täidise jaoks klopi lahti munad, lisa kodujuust, hapukoor, suhkur ja jahu ning sega korralikult.
5) Puhasta ja viiluta rabarber.
6) Jaota viiluatatud rabarber ühtlase kihina küpsenud põhjale. Vala segu rabarberitele ja küpseta 15 minutit.
7) Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega õrnalt juurde jahu. Jaota segu koogile ja küpseta veel 10-15 minutit kuni kook on kuldpruun. Raputa peale tuhksuhkur ja naudi.

IMGP4096VEEBIMGP4128veebIMGP4116veebIMGP4152veeb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s